Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... info@farve-lak.dk

Varmluftpistol

Skal du fjerne gammel maling, tapet eller lim? Så kan en varmluftpistol være din bedste ven. En varmluftpistol er et multi-værktøj med mange anvendelsesmuligheder. Find dit næste yndligsværktøj lige her blandt Wagner Furno modellerne; fremragende varmepistoler til netop dine behov. Vælg Furno 500 med 12 præ-definerede varmeindstillinger mellem 60°C og 600°C eller vælg Furno 750 med fuld og præcis temperaturkontrol mellem 50°C og 630°C. 

Varmluftpistoler

2 varer

 1. Spar36%
  WAGNER Furno 500 Varmluftpistol
  WAGNER Furno 500 Varmluftpistol
  2000 W professionel varmepistol med LED-display og 12 temperaturindstillinger mellem 60°C og 600°C inkl. flad dyse til sarte overflade samt centreringsduse til at fjerne maling.
  Specialpris 449,00 DKK Vejl. pris 699,00 DKK
 2. Spar40%
  WAGNER Furno 750 Varmluftpistol
  WAGNER Furno 750 Varmluftpistol
  2000 W professionel varmepistol med LED-display og præcise temperaturindstillinger mellem 50°C og 630°C inkl. flad dyse til sarte overflade, centreringsduse til at fjerne maling og kuffert til opbevaring.
  Specialpris 579,00 DKK Vejl. pris 959,00 DKK

2 varer

Hvad bruges en varmluftpistol til?

Som vi var inde på tidligere, så er varmepistolen et multi-værktøj og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for dens anvendelse. Det sagt, så er varmepistolen et anerkendt værktøj til at reducere tiden, som det tager at fjerne eksempelvis gammel maling. Varmen fra pistolen blødgører malingen, og du kan derefter lettere fjerne det med en spartel. På samme måde kan varmepistolen også bruges til at blødgøre lim, så det gamle tapet bliver let at fjerne. 

En varmluftpistol kan også bruges til at optø frosne vandrør. Du kan bruge den til at blødgøre PVC, termoplast og vinyl, så det bliver bøjeligt. Du kan endda bruge den i køkkenet til at smelte chokoladen oven på dine småkager. 

Brug din dunde fornuft

Nok har en varmluftpistol mange anvendelsesmuligheder, men brug altid din sunde din sunde fornuft. Det er et værktøj - og et værktøj hvor der kan arbejdes med ekstremt høje temperaturer, så vær altid forsigtig, når du stiller det fra dig.