Professionel vejledning.         Hurtig levering.         Fri fragt over 500,-     Spørg bare...+45 86 81 26 26      Spørg bare... [email protected]

Rens & vask

Udendørs pleje af din matrikel og dine møbler er med til at opløfte dit hjem og forlænge levetiden af dine materialer. Til det formål tilbyder vi en lang række forskellige produkter, der dækker de fleste behov. Vores udvalg indeholder blandt andet grundrens til at klargøre vægge til maling. Du kan også finde produkter til dine gulve, og leder du efter en helt tredje ting, så kan vi friste med produkttyper som trærens, ring -og pletfjernere og brun sæbe. Uanset din udfordring, hvad end det er møbler, terrasse, mur eller metal der skal have en omgang, så bør du tage et kig på vores udvalg af anerkendte mærker nedenfor.

Rens & vask

18 varer

 1. Spar40%
  Mugfjerner
  Welldone Mugfjerner
  750 ml stærkt rengøringsmiddel til nem og effektiv fjernelse af mug. Denne mugfjerner kan både anvendes indvendigt og udvendigt ved eksempelvis fuger, vindueskarme, brusekabiner, campingvogne, skurvogne, både og på vægge.
  Specialpris 59,00 DKK Vejl. pris 99,00 DKK
 2. Spar40%
  Ovnrens
  Welldone Ovn- & Grillrens
  750 ml effektivt rengøringsmiddel til opløsning af fedt, sod m.m. Du finder ikke et bedre produkt til rengøring af din ovn, din grill m.m.
  Specialpris 59,00 DKK Vejl. pris 99,00 DKK
 3. Hammerite Fortynder & Rens
  Hammerite Fortynder & Rens
  250 ml fortynder til rengøring af pensler og andet malerudstyr brugt til at male med metalmaling. Produktet fungerer også som fortynder til Hammerite malinger.
  59,00 DKK
 4. Borup Acetone
  Borup Acetone
  0.5 L acetone fra Borup kan bruges som effektiv pletfjerner af olie, lim og lignende, samt renseprodukt til malerværktøj.
  29,95 DKK
 5. Borup flydende afløbsrens
  Borup Afløbsrens, Flydende
  1 L effektivt rengøringsmiddel til rensning af afløb. Borup afløbsrens opløser hår, fedt, slam og lignende.
  29,95 DKK
 6. Borup Oxalsyre
  Borup Oxalsyre
  300 g hvid granulat til at blege og affedte træ, rense aluminium og glasfiber, samt fjerne rust fra tøj, fliser og plastik.
  46,95 DKK
 7. Borup Eddikesyre 32%
  Borup Eddikesyre 32%
  0.5 L eddikesyre - et vidundermiddel til at fjerne kalkaflejringer. Brug blandt andet produktet til at forlænge levetiden for din kaffemaskine, din vaskemaskine, dine elkedel og få flotte fliser på badeværelset.
  14,95 DKK
 8. Borup linoliefernis
  Borup Linoliefernis
  0.5 L linoliefernis - en linolie med tilsat tørrelse. Linolien har en lys gylden farve og bruges som grunder inden oliemaling.
  52,95 DKK
 9. Borup Petroleum
  Borup Petroleum, Lugtfri
  5 L multifunktionel opløsningsmiddel, der kan bruges til at rense malergrej, cykler, knallerter, fjerne oliepletter på fliser, udrydde træorme og mere til.
  229,00 DKK
 10. Mirakel 7-9-13 Specialrens
  Mirakel 7-9-13 Specialrens
  1 L 7-9-13 er en særdeles god specialrens til at fjerne eksempelvis fedt, olie og nikotin. Bruges til rengøring inden maling, lakering og til daglig rengøring.
  79,00 DKK
 11. Spar14%
  Jotun Træ- og Murrens
  Jotun Træ- og Murrens
  1 L desinficerende rengøringsmiddel til at fjerne overfladeskimmel, misfarvning og anden belægning på alle typer overflader både ude og inde.
  Specialpris 59,00 DKK Vejl. pris 69,00 DKK
 12. Spar20%
  Jotun 2-i-1 Husvask/Træ og Murrens
  Jotun 2-i-1 Husvask (Træ- og Murrens)
  1 L specialrens der anvendes årligt til grundig afrensning af ydre facader, for at minimere risiko for skimmelangreb.
  Specialpris 79,00 DKK Vejl. pris 99,00 DKK
 13. Respect Deep Cleaner
  Respect Deep Cleaner - No. 1
  2.5 L effektivt opløsende rengøringsmiddel til at fjerne olie og andet skidt fra skibsdæk, terrasser og lignende træværk.
  158,00 DKK
 14. Respect Deep Cleaner og Deck Cleaner
  Respect Deep Cleaner og Deck Cleaner
  2 x 2.5 L komplet sæt til at rense, lysne og bringe den naturlige glød tilbage til træværk. Produkterne kan anvendes til skibsdæk, terrasser og lignende overflader af teaktræ eller ædeltræ.
  249,00 DKK
 15. Respect Deck Cleaner
  Respect Deck Cleaner - No. 2
  2.5 L rengøringsmiddel til at genskabe gløden i træværk på skibsdæk, terrasse og lignende. Anbefalet at bruge i kombination med Deep Cleaner.
  158,00 DKK
 16. Faxe Rattanrens
  Faxe Rattanrens
  750 ml rengøringsmiddel til at afrense beskidte og jordslåede rattanhavemøbler og andre flettede overflader. Produktet fjerner snavs, alger og andre begroninger.
  69,00 DKK
 17. Stålbørste Plast
  Stålbørste Plast
  Stålbørste med 2, 3 eller 4 rækker til at fjerne rust og gammel maling på overflader af metal, beton og lignende.
  Fra: 40,95 DKK
 18. Spar33%
  Anza Terrassesæt - 2 i 1
  Anza Terrassesæt +
  2-i-1 terrassesæt til dig, som ønsker kvarterets pæneste terrasse. Pakken indeholder et komplet sæt til terrassevedligehold, såsom værktøj til slibning, påføring, malerbakke samt pensel.
  Specialpris 299,00 DKK Vejl. pris 449,00 DKK

18 varer

Hvorfor vaske udendørs?

Det er et kendt faktum at materialer nedbrydes over tid. Snavs, alger og endda vejret er med til at fremskynde den proces, når det kommer til dine udendørs områder. Rengøring, rensning og vask kan være din bedste ven, hvis du vil forlænge levetiden på alt lige fra din sokkel til dit tag, fra træ til metal, og generelt alt hvad du har udenfor. Det er da en gevinst, der er lidt udendørs arbejde værd og så har det den bonus, at din bopæl vil fremstå flot og indbydende. 

Hvornår og hvor ofte skal jeg vaske udendørs arealer?

Svaret her afhænger af det konkrete scenarie og materiale. En god tommelfingerregel er at lave en power vaskning en til to gange om året, hvor du for så vidt muligt prøver at undgå det helt kolde og våde vejr for at forhindre at fugt udvikles til meldug. Ved at gøre din udendørs vask til et løbende vedligeholdelsesprojekt sparer du både tid og penge på den lange bane. Hvis du f.eks. behandler din træterrasse hvert år, så den er fri for alger, så undgår du at løbe ind i det mere tidskrævende problem, mos. Med mos på terrassen skal skrappere midler i brug og måske skal der endda også hjælpemidler til, som sandpapir. 

Rengøring har også stor betydning, når det kommer til klargørelse af dine overflader inden behandling med f.eks. maling eller anden beskyttelse. I tilfælde af skidt og snavs kan du risikere at behandlingen ikke vil tage fat. Tænk bare på dine vinduer. En facade modtager lige så meget skidt og snavs som vinduer gør og hvordan ville dine vinduer ikke se ud, hvis der gik 5 år fra vask til vask? 

Kom nemt igang med din udendørs rengøring

Udendørs rens er ikke bare udendørs rens! Det er altid vigtigt at følge de medfølgende instruktionsvejledninger, som blandt andet inkluderer blandingsforhold og virkningstid for at opnå den optimale effekt og det bedste resultat. 

Vælg det rette produkt

Det er sjældent at ét produkt kan klare det hele og klare det godt, men bare rolig, der findes en rens til hver specifik opgave ligesom der findes maling til specifikke områder af husets facade såsom sokkelmaling. Skulle du alligevel være i tvivl om hvilket produkt der passer dine behov, så kontakt os endelig. Vi er altid klar med gode råd og til at indgå i en dialog om hvilken rens og efterfølgende produkter, der vil gavne dig mest muligt.