Covid-19 Update: Vi afsender som normalt. Læs mere hér om muligheder for afhentning. 

Tagmaling

Taget er et af de mest udsatte elementer på dit hus - og også et af de dyreste at udskifte. Hvis dit tag er falmet kan maling pifte det op, så det kommer til at se nyt ud igen, men endnu vigtigere - tagmaling kan forlænge tagets levetid. Med et frisk lag tagmaling, kan du beskytte taget mod sol, regn og vind og forlænge dets levetid med mange år. Du skal bare huske, at uden et godt forarbejde har din maling minimal effekt. Forarbejdet er eksempelvis at rense taget fri for mos, skidt og alger. Kvaliteten af malingen spiller selvfølgelig også ind, og her kan vi hjælpe dig. Vi forhandler kun kvalitetsbevidste produkter og har du spørgsmål til produkterne eller generelle spørgsmål til dit næste tag-projekt, er du velkommen til at kontakte os. 

Tagmaling

1 vare

 1. Diplom Proff Akryl Tagmaling
  Diplom Proff Acryl Tagmaling
  15 L Diplom Proff tagmaling der er en meget stærk tagmaling, som på et omhyggeligt rengjort tag med to lag kan holde op til 15 år eller mere.
  Fra: 889,00 DKK

1 vare

Sådan maler du dit tag

 • Taget skal være helt tørt, da malingen ellers kan lukke fugten inde i taget. Derfor skal det helst ikke have regnet i nogle dage, før du maler, ligesom der ikke må være udsigt til regn dagen efter. Det optimale er at male, når temperaturen er mellem 10-25 grader, og der ikke står direkte sol på taget.
 • Taget skal først algebehandles. Hvis du selv algebehandler dit tag, skal du være opmærksom på, at der kun er én slags godkendt algebehandling i Danmark, Algefri. 
 • Efter algebehandlingen skal taget renses. Dette kan enten gøres med en højtryksrenser eller med børste og vand. Efter rens med højtryksrenser bliver taget meget sårbart overfor fugt, som kan trænge ind og ødelægge taget. Det er derfor vigtigt at male kort efter, man har højtryksrenset taget.
 • Når du har afdækket tagrender og eventuelle tagvinduer, giver du taget grunder. Du kan enten købe en grunder til tag eller lave et grunderlag ved at blande tagmaling med 10-20% demineraliseret vand.
 • Når grunderlaget er tørt, maler du med et eller to lag ufortyndet tagmaling.